A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

З Днем працівників сільського господарства!

Дата: 17.11.2019 10:14
Кількість переглядів: 403

  Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Це свято всіх аграріїв країни, працівників, які серцем і душею, силою, розумом та самовідданістю щодня присвячують себе аграрній справі. Це свято дбайливих господарів різної форми власності як у місті, так і в селі. Відомо, що праця на землі – одна з найважчих. Тож сьогодні ми віддаємо шану тим, хто за покликом душі та власним бажанням пов’язав свої долі з нелегкою працею – сільським господарством! 

   Шановні працівники та ветерани труда аграрної сфери! Від імені Вільшанської сільської ради та  від кожного жителя громади прийміть найщиріші вітання та слова вдячності.
   Ваші натруджені руки – показник вашої важкої та чесної праці. Мудрість, хазяйновитість, власні зусилля та націленість на результат живить сільське господарство. Завдяки вам ми маємо на столі хліб і до хліба!
  Бажаємо вам родючих земель, гарних стабільних урожаїв, щоб погода сприяла вашій праці. Зичимо процвітання вашій справі, заробітку високого, а праці легшої. Нехай обрана професія завжди буде потрібною на ринку. Хай ваші руки не знають втоми, а очі світяться від успішного результату роботи на ниві. Також вітаємо кожного селянина, кожного господаря, який невтомно працює на своїх земельних ділянках з року в рік на благо власної сім’ї!
   Щастя вам, шановні аграрії, міцного здоров’я, злагоди й добробуту в оселях, успіхів у справі та мирного неба! Низький вам уклін!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь