Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Підвищення кваліфікації працівників

Дата: 27.01.2020 13:35
Кількість переглядів: 641

  Фото без опису

   З 20 по 24 січня у Житомирському Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників відбувся навчальний семінар за спеціальною короткостроковою програмою «Організація роботи в раді» для начальників, спеціалістів організаційних відділів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад. Участь у тижневому семінарі взяла головний спеціаліст відділу кадрового та правового забезпечення Вільшанської сільської ради Чуднівського району Житомирської області Оксана Василівна Мельнічук.Фото без опису

  У рамках навчального семінару розглядалися тематичні  програми, де обговорювалися питання щодо планування роботи органів місцевого самоврядування, контроль їх виконавської дисципліни; оплата праці працівників органів місцевого самоврядування, юридичне забезпечення їх роботи, особливості організації діловодства та архівної справи, тощо. Окрім питань фахового спрямування також була можливість порівняти свою роботу з іншими ОТГ.

  Слухачі мали нагоду у двосторонній формі спілкуватися з лекторами, доповнюючи та уточнюючи цікаву для кожного інформацію.

  Після закінчення курсу  учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації встановленого зразка.Фото без опису

  Підтримуючи традицію, яку у минулому році започаткували у Вільшанській сільській раді – ділитись з колегами набутими новими знаннями та досвідом під час відвідувань професійних тренінгів та семінарів – Оксана Мельнічук розповіла про нові аспекти не лише своєї посади, таким чином зацікавила усіх колег.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь