A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

У Трощі облаштовують зону відпочинку

Дата: 28.01.2020 15:59
Кількість переглядів: 1000

 

  Ще минулого року в.о. старости Трощанського округу Тетяна Петрівна Мельник за власною ініціативою написала проект, який мав на меті впорядкувати зону відпочинку у центрі села Троща. Задум має назву «Сквер однокласників». Як говорить пані Тетяна, вона зовсім не очікувала, що проект буде реалізовуватись так швидко. Ним зацікавилось «Кусто Агро»  – місцеве підприємство,  яке виділило значну грошову підтримку. До реалізації задуму долучились також жителі села та його уродженці, які,  хоча й не проживають у селі, але не байдужо ставляться до рідного краю, на відстані. Це випускники минулих років, які підтримують зв'язок між собою. Звідси й назва відпочинкової зони. Також фінансову допомогу надала Вільшанська сільська рада.

  Коли Тетяна Петрівна запропонувала об’єднатись у такому проекті, створила банківський рахунок,  – і ніхто із її друзів-однокласників не залишився осторонь. Проект передбачав спершу укладення пішохідних доріжок та встановлення лавочок. Проте тепер, завдяки міцній підтримці, задум розширився: тут облаштують ще й гойдалку, столики, годівнички тощо. Зараз тривають підготовчі роботи до укладання плитки.  Активним учасником став  керівник приватної агрофірми  «Обрій» Сергій Степанович Бородій.

  Ініціативна пані Тетяна згуртовує охочих селян та й і сама не цурається роботи. Протягом дня усі разом наводили лад на місці майбутнього скверу.  


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь