Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Учителі громади демонстрували майстер-класи

Дата: 03.03.2020 09:21
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

  Нещодавно у Вільшанському ліцеї відбувся черговий обмін досвідом роботи учителів англійської мови.

  Знаннями ділились учителі  Леся Володимирівна Машталяр – КЗ «Вільшанський ліцей», Ірина Дмитрівна Кухар – Трощанська школа та Тетяна Михайлівна Кучерявенко – Галіївська школа.

  Першою розпочала майстер-клас Леся Володимирівна. На початку колегам було запропоновано долучитись до обговорення про очікування від заходу, прикрасивши дерево яблуками з думками. Методична тема, над якою працює учитель «Формування  комунікативної компетентності  учнів засобами інтерактивних технологій  на уроках англійської мови». Особливістю досвіду  була презентація власного посібника «Методичний посібник з англійської мови для  початкових класів».

  Леся Володимирівна демонструвала майстер-клас у формі гри. Учителька має велику кількість роздаткового матеріалу для організації  інтерактивної роботи на уроках.

  Ірина Дмитрівна Кухар представила методології проектів навчання  на основі компетентностей, проектів, а також дизайнерського мислення.  Колеги ознайомились з кожним методом. На початку зустрічі Ірина Кухар розповіла про себе за допомогою карток.

  Досвід Тетяна Михайлівна Кучерявенко розпочала з рухових елементів, опісля розповіла про свою багаторічну учительську діяльність. Методичною темою, над якою працює має назву «Реалізація компетентного підходу  в організації мовленнєвих літніх таборів». Особливість досвіду Тетяни Михайлівни – це  демонстрація Лепбуку – об’ємні записники для  організації навчального матеріалу на певну тему. Також учителька представила  звіт мовного табору у вигляді куба, який розкладається, чим показала свою креативність та творчу особливість. Також запропонувала вчителям виконати завдання, які розробляє для своїх учнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь