Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Відбувся тренінг з протидії торгівлі людьми

Дата: 21.07.2020 16:24
Кількість переглядів: 657

  Фото без описуУ приміщенні Вільшанської сільської ради сьогодні, 21 липня, відбувся тренінг у рамках проекту «Зміцнення потенціалу  ОТГ Житомирщини  у сфері протидії торгівлі людьми» на тему «Формування безпечного середовища в громаді стосовно проявів торгівлі людьми».  

  Тренером-експертом з протидії торгівлі людьми  громадської організації «Жіночий інформаційно-консультативний центр» Марією Климчук роз’яснено питання на відповідну тему.

  Учасниками тренінгу стали представники відділу освіти, культури, молоді та спорту, відділу соціального захисту та у справах дітей та інші. Завдяки використанню у програмі сучасних медіатехнологій, роздаткового матеріалу,  інтерактивних методів та доступності викладу інформації експерта, присутні детально ознайомились з проблемою протидії торгівлі людьми в Україні, основними положеннями Закону України “Про протидію торгівлі людьми», розглянуто питання надання необхідної допомоги та консультацій постраждалим особам, а також вивчено методи убереження себе від так званого рабства.

 Нагадуємо, що 30 липня світ відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Будьмо обачними при плануванні поїздки за кордон у пошуках роботи, відпочинку, подорожей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь