A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

День роботи громади

Дата: 11.08.2020 17:58
Кількість переглядів: 695


Фото без опису
  Офіційно о 8:00 годині відкриваються двері Вільшанської сільської ради та старостинських округів, де розпочинається новий робочий день. Щодня робота наберає обертів від самого ранку.
  Так, сьогодні відділ освіти Вільшанської сільської ради отримав замовлення – 8 безконтактних термометрів для навчальних закладів громади. У Карпівцях триває підготовка до будівництва котельні на території амбулаторії сільської медицини. Уже завезено матеріали: плити, щебінь, блоки, та пісок. Також триває ремонт у сільському будинку культури. У Трощу завезено тротуарну плитку для скверу однокласників. Паралельно тривають ремонтні роботи у Трощанському ЗДО: у харчоблоці оновлюють підлогу – укладають нову плитку. Активно протягом дня  робили заготовки із деревного матеріалу
 на пилорамі одного із підприємців с.Кілки для облаштування відпочинкових зон у Карпівцях та Вільшанці. У Бейзимівці виготовляють в’їзні знаки у населений пункт. У Вільшанці розпочали укладання тротуарної плитки у двох новооблаштованих зупинках громадського транспорту.
  Окрім цього, головою громади Сергієм Мельник проведено три робочі зустрічі.

 А яка установа працює без документації? У Вільшанській сільській раді день розпочинається саме з цього: секретар переглядає вхідні листи на електронній пошті та готує документи до підпису керівнику громади. Щодня здійснюється державна реєстрація актів цивільного стану. Сьогодні Вільшанською сільською радою зареєстровано народження дитини із Карповець. За день зареєстровано взагальному вхідної документації у кількості 3 одиниці та вихідної – 102, видано 24 довідки громадянам. Звичайно, ні один день не обходиться без відвідувачів. Приймання громадян проводиться щодня, одні ідуть до сільської ради з проблемою чи з бідою, інші – з радістю, дехто із питанням, тощо. Із запитом про надання доступу до публічної інформації звертався житель с.Вільшанка. 
 Ми описали наш день із головними робочими моментами. Завтрашній день матиме інші плани, справи й результат, про це й інформуватимемо наших жителів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь