Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Вшануймо Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2021 10:54
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

У ці дні ми згадуємо трагічні події на Майдані і вшануємо пам‘ять героїв Небесної Сотні - тих сміливців, що ціною власних життів, виборювали свободу для цілих поколінь. Боротьба за Україну почалась на Майдані і триває дотепер. Події 2013-2014 рр. служать запобіжником незворотності обраного шляху і ми немаємо жодного морального права передчасно полишити почате. Саме тому, важливо, аби історія про ті часи не згасала і навіки закарбувалася в пам‘яті мільйонів. 
Герої Небесної Сотні є прикладом та новітнім українським символом жертовної любові, турботи про ближнього, сміливості та патріотизму. Адже на роздоріжжі історії нашої держави, в один із складних її періодів, вони не залишились осторонь, а вийшли на мирну акцію протесту. Щоби не допустити сповзання країни в безодню диктатури, щоби захистити права, свободу й гідність рідного народу – і безвинно постраждали за це.  
Кожен українець повинен знати і пам'ятати, якою ціною здобута наша державна та церковна незалежність і свобода, засвідчене наше прагнення бути у європейській сім‘ї народів. Шляху назад вже немає, слід робити все від нас залежне, щоби їхня жертва не була марною. Тож і сьогодні, коли наші брати і сестри продовжують захищати територіальну цілісність і свободу від російської агресії, ми не маємо права на безнадію. Маємо вірити в те, що в Україні – вільній, незалежній, європейській країні – запанує справедливий мир. 
Вшануймо усіх Героїв Небесної Сотні у спільній молитві, а також підтримаймо їхніх рідних, поділяючи з ними біль непоправної втрати. Велика шана для Героїв – це молитва і пам'ять про них. Тож вічна пам’ять і слава Героям Небесної Сотні. 
Герої не вмирають!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь