Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Фахівці із захисту прав дітей провели профілактичний рейд у населених пунктах громади

Дата: 21.07.2021 18:51
Кількість переглядів: 1165

Фото без опису

Захист прав та інтересів дітей, контроль за їх умовами проживання та виховання – одне з найважливіших завдань суб’єктів взаємодії у сфері охорони дитинства.

Фото без описуСьогодні, 21 липня, начальник служби у справах дітей Мирослава Скоржепа спільно із фахівцем із соціальної роботи Людмилою Момот, інспектором сектору ювенальної превенції Житомирського районного управління поліції Надією Петрик та поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами Житомирського районного управління поліції Богданом Музичуком провели профілактичний рейд на території сіл Мала Волиця, Дібрівка та Бейзимівка.

Фото без описуУ ході рейду перевірено умови проживання 6 дітей, що виховуються у 3 сім’ях, стосовно яких надійшла інформація про ухиляння батьків від виконання батьківських обов’язків та зловживання алкогольними напоями. При обстеженні виявлено задовільні умови для проживання та виховання дітей: наявність місць для сну, чистої постільної білизни, дитячого одягу і взуття, продуктів харчування, засобів особистої гігієни, батьки без ознак алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

З батьками проведено профілактичну роботу щодо належного виховання дітей, неприпустимості зловживання алкогольними напоями, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житловому будинку, роз’яснено підстави негайного відібрання дітей та позбавлення батьків батьківських прав, попереджено про відповідальність. З дітьми проведено виховні бесіди щодо дотримання правил безпечної поведінки під час літніх канікул. Жительку села Бейзимівка та її неповнолітню дочку запрошено на засідання комісії з питань захисту прав дитини, що діє при виконавчому комітеті Вільшанської сільської ради.

До речі, на початку місяця сільський голова Сергій Мельник від імені Вільшанської сільської ради підписав Меморандум про співпрацю та партнерство щодо надання послуг з ювенальної превенції з Відділенням поліції № 5 Житомирського районного управління поліції ГУНП в Житомирській області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь