A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: НА ЗАВЕРШАЛЬНОМУ ЕТАПІ РЕКОНСТРУКЦІЯ ОБЛАСНОГО ОНКОЛОГІЧНОГО ДИСПАНСЕРУ. ВІДЕО

Дата: 12.10.2021 19:33
Кількість переглядів: 166

Цьогоріч у рамках програми Президента «Велике будівництво» здійснюється реконструкція з прибудовою Житомирського обласного онкологічного диспансеру – єдиного спеціалізованого закладу в області, який проводить обстеження та лікування хворих на злоякісні новоутворення.

Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, приміщення, в якому знаходиться медзаклад, здано в експлуатацію у 1964 році за типовим проєктом: стаціонар на 120 ліжок (хірургічне відділення на 30 ліжок, гінекологічне на 40, гематологічне на 20, радіологічне на 20) і поліклінічне відділення з усіма допоміжними службами.

З роками потужність диспансеру збільшилася у два рази. Нагальною стала потреба у розширенні.

У 2018 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку було розпочато реалізацію проєкту з комплексної термосанації будівлі головного корпусу онкодиспансеру загальною кошторисною вартістю 10,6 млн грн.

У 2021 році за кошти обласного бюджету розпочато будівельні роботи з прибудови до головного корпусу двоповерхового поліклінічного відділення вартістю 83 4 млн грн. У даний проєкт включено також ремонт внутрішніх приміщень.

Із метою забезпечення комплексного підходу до реконструкції онкодиспансеру зведено витрати по обом проєктам для фінансування об’єкту в рамках одного проєкту «Реконструкція будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру по вул.Фещенко-Чопівського, 24/4 в м. Житомирі (термосанація) з прибудовою» загальною кошторисною вартістю 94,0 млн грн.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації, протягом 2018-2021 років здійснено утеплення головного корпусу. З боку головного фасаду зведено двоповерхову будівлю поліклініки, яка працює з жовтня 2020 року. Також завершено будівельні роботи в приміщеннях ендоскопічного, лабораторного, амбулаторно-операційного відділень.

У 2021 році здійснюється капітальний ремонт внутрішніх приміщень хіміотерапевтичного, онкогенікологічного та мамологічного відділень.

Об’єкт має повністю завершитися до кінця поточного року.

Довідково. За час реалізації проєкт профінансовано у сумі 67,5млн грн: з ДФРР – 35,0 млн грн, з обласного бюджету – 32,5 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь