Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: У БІЛЬШОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ОБЛАСТІ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА ТРИВАЄ РОЗБУДОВА АВТОШЛЯХІВ, – ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО

Дата: 22.10.2021 17:08
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

У Житомирській області активно триває ремонт доріг та, як наслідок, удосконалення транспортної логістики. Майже у кожній територіальній громаді області в рамках програми Президента «Велике будівництво» здійснюється розбудова автошляхів, які не ремонтували роками. Одним із них є ділянка Жеревці-Миролюбів, що пролягає через Зарічку, Миколаївку й Топільню Коростенського району.

Фото без опису«Ця дорога була в жахливому стані, а вже останні місяці, допоки не розпочали робити ремонт, мешканцям прилеглих сіл дістатися із села на роботу до центру громади стало майже нездійсненним завданням. Тому місцеві жителі з нетерпінням чекали на цей ремонт», – розповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Наразі тут вистелили всі необхідні шари асфальтобетонного дорожнього покриття та влаштовано дорожню розмітку.

У ході відновленого ремонту дороги також буде встановлено бар’єрне огородження та проведено заходи із безпеки дорожнього руху зі встановленням дорожніх знаків.

«Усі роботи проводяться згідно з календарним графіком. На це з бюджету держави скеровано 19 мільйонів гривень», – додав голова ОДА.

Віталій Бунечко також наголосив, що у рамках президентської програми відновлення дорожньої інфраструктури триватиме й надалі, адже якісні дороги – це запорука успіху будь-якої громади й будь-якого села.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь