Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: НА МАГІСТРАЛІ М-06 КИЇВ – ЧОП ТРИВАЮТЬ РОБОТИ ІЗ ВЛАШТУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ ЗВАЖУВАННЯ-В-РУСІ

Дата: 04.11.2021 09:13
Кількість переглядів: 197

Фото без описуУ рамках програми Президента “Велике будівництво” на магістралі М-06 Київ – Чоп тривають роботи із заміни дорожнього покриття в межах поточного середнього ремонту. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, йдеться про влаштування елементів системи моніторингу за станом доріг та умовами руху.

Фото без описуТак, біля села Глибочиця на ділянці км 124+100 – 125+500 проводяться такі роботи:

фрезерування існуючого дорожнього покриття;

влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

Наразі вже змонтовано металеву рамку для системи зважування-в-русі (WIM), куди будуть вмонтовані датчики, що фіксуватимуть швидкість та номерні знаки транспортних засобів.

У рамках державної програми в Житомирській області вже влаштовано комплекс поблизу села Сінгурі на км 191+500 – км 192+500 на а/д М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. Також триває влаштування такого комплексу на а/д М-21 км 148+700 – 149+500, що поблизу села Андріївка.

Фото без описуДовідково. За структурою майданчик WIM є своєрідним апаратним комплексом, який складається з датчиків, вбудованих у дорожнє покриття, камер для автоматичного розпізнавання номерних знаків, камер загального огляду та лазерних сканерів.

Система здатна зберігати інформацію про пересування більше ніж 10 000 автомобілів в одному напрямку вагою не менше 3,5 т.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь