Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ЗАКЛИКАЮ ЖИТЕЛІВ ЖИТОМИРЩИНИ ВАКЦИНУВАТИСЯ ТА ВБЕРЕГТИ СВОЄ ЖИТТЯ, — ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ПІД ЧАС БРИФІНГУ. ВІДЕО

Дата: 08.11.2021 13:26
Кількість переглядів: 187

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко сьогодні, 08 листопада, під час онлайн-брифінгу повідомив, що Житомирщина продовжує жити в умовах «червоної» зони епідемічної небезпеки.

Так, минулої доби в області зафіксовано 718 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію та 18 жителів області померли.

«Медична система області продовжує боротьбу з коронавірусом. Наразі завантаженість ліжок у медзакладах Житомирщини становить 69,5 %. Ми тримаємо ситуацію під контролем. Загалом у стаціонарах сьогодні лікуються 1907 хворих на коронавірус. Кисневу підтримку отримують 1399 людей. Під апаратами ШВЛ – 59 пацієнтів. В області хворих на COVID-19 приймають 24 лікарні. Проте сили наших лікарів не безмежні», — сказав Віталій Бунечко.

Голова ОДА також повідомив, що за минулу добу 07 листопада в області проведено 2171 щеплення від COVID-19, зокрема першою дозою – 1155, другою дозою – 1016. Відсоток вакцинованих працівників освіти складає – 82,5 %, медицини – 88,9 % та державних службовців – 96,6 %.

Віталій Бунечко ще раз наголосив, що вакцинація – це єдиний дієвий спосіб боротьби із COVID-19. Голова ОДА зауважив, що 93 % пацієнтів лікарень Житомирської області із важким перебігом захворювання – невакциновані.

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь