Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

МАЙЖЕ 92 % ХВОРИХ НА COVID-19 У ЛІКАРНЯХ ЖИТОМИРЩИНИ – НЕВАКЦИНОВАНІ, — ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ПІД ЧАС ЩОДЕННОГО БРИФІНГУ. ВІДЕО

Дата: 12.11.2021 14:27
Кількість переглядів: 235

Сьогодні, 12 листопада, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко під час щоденного онлайн-брифінгу щодо ситуації епідемічної ситуації в області повідомив про те, що завантаженість ліжок хворими на COVID-19 у медичних закладах області становить 60,7 %, деякі заклади заповнені на 70 %.

Також він зауважив, що загалом ситуація з пандемією коронавірусу на території регіону залишається складною, проте контрольованою.

Так, у стаціонарах області сьогодні лікуються 1731 хворих на коронавірусну хворобу, кисневу підтримку отримують 1306 людей, 55 знаходяться під апаратами ШВЛ.

«Зараз у лікарнях знаходиться лише 8,8 % хворих, які отримали щеплення. Решта 91,2 % пацієнтів із важким перебігом хвороби – невакциновані», — наголосив Віталій Бунечко.

Також він повідомив, що відсоток вакцинованих працівників освіти складає – 83,4 %, медицини – 90 %, державних службовців –  96,7 %.

«Головне, до чого я закликаю: дотримуйтеся правил безпеки – маски, антисептики, дистанція. Вакцинуйтеся! Не ігноруйте небезпеку, яка знаходиться зовсім поруч», — підкреслив голова облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь