Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ЛЮДМИЛА ДИМИДЮК ПРОІНСПЕКТУВАЛА ПРОВЕДЕННЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ХАРЧОБЛОКУ РУЖИНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

Дата: 03.12.2021 08:52
Кількість переглядів: 245

Фото без описуГолова Бердичівської РДА Людмила Димидюк відвідала Ружинську територіальну громаду, щоб ознайомитися з ходом робіт по капітальному ремонту харчоблоку Ружинської гімназії в рамках програми Президента «Велике будівництво».

Разом із селищним головою Людмилою Біляк очільниця району виїхали безпосередньо на об’єкт, де мали можливість поспілкуватися з представниками підрядної організації, що виконує відповідні будівельні роботи.

«Цей об’єкт надзвичайно важливий для Ружинської громади та усього Бердичівського району. Тому триматиму питання на контролі, адже до здачі в експлуатацію об’єкта залишилося вкрай мало часу», – зазначила голова Бердичівської РДА.

На капітальний ремонт харчоблоку Ружинської гімназії виділено понад чотири мільйони гривень і згідно з планом роботи мають бути виконані до кінця поточного року.

Людмила Димидюк обговорила ситуацію з підрядником та закликала своєчасно освоювати кошти та якісно виконати усі роботи, дотримавшись обумовлених термінів.

Наразі на об’єкті працює близько тридцяти осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь