Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ЩЕ БЛИЗЬКО ТИСЯЧІ ДІТЕЙ ОБЛАСТІ НАВЧАТИМУТЬСЯ У СУЧАСНИХ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДАХ. ІНФОГРАФІКА

Дата: 02.02.2022 08:55
Кількість переглядів: 162

Фото без описуУ рамках програми Президента України «Велике будівництво» у Житомирській області триває реалізація низки важливих проєктів, серед яких і соціальні об’єкти, необхідні для забезпечення усіх потреб жителів територіальних громад.

Фото без описуТак, у 2021 році повністю реконструйовано 2 дошкільні навчальні заклади — дитячий садочок у селі Слободище (Бердичівський район) та Центр розвитку дитини «Сонечко» у смт Нова Борова (Житомирський район), а також осучаснена школа-ліцей №1 ім. Ніни Сосніної у м. Малині (Коростенський район).

Загалом покращено умови для майже 1000 дітей. Реконструйовано та збудовано більше ніж 2000 м².

Фото без описуЗа інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, реконструкцію освітніх закладів здійснено за кошти Державного фонду регіонального розвитку та коштів місцевих бюджетів територіальних громад.

У садочках та школі утеплено та оздоблено фасади, встановлено металопластикові вікна, нову інженерну мережу та проведено капітальний ремонт приміщень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь