Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

До уваги представників бізнесу

Дата: 18.04.2022 09:23
Кількість переглядів: 807

Фото без описуВнаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» розпочала низку ініціатив, метою яких є підтримка українських компаній-експортерів в умовах війни.

Розділ на сайті Установи «Експорт в умовах війни» містить інформацію, яка допоможе бізнесу адаптуватися до умов війни, успішно існувати, зберегти робочі, розвивати економіку України та знаходити нових партнерів за кордоном з метою збільшення обсягу експорту. Детальніше за посиланням: https://export.gov.ua/business_during_war. 

Крім цього, Установа стала ініціатором Міжнародної інформаційної кампанії «DO NOT sponsor murder», метою якої є бойкотування російських та білоруських товарів та послуг, а також заохочення купівлі українських товарів та послуг, або товарів та послуг країн, що виступають проти війни в Україні. Більше інформації як українському та іноземному бізнесу долучитись до ініціативи можна знайти за посиланням: https://business.diia.gov.ua/do-not-sponsor-murder.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь