Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

У Карпівцях запрацювала сучасна амбулаторія – Superсімейник

Дата: 22.07.2022 07:15
Кількість переглядів: 2065

Фото без описуТиждень тому у центрі Карповець було велелюдно. Воно і не дивно, адже жителів села та сусідніх населених пунктів, старост та депутатів ради зібрала непересічна подія – офіційне відкриття оновленої амбулаторії.

Фото без описуНа заміну колишній амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яка не пережила оптимізацію, запроваджену попереднім керівництвом, медичні послуги первинної ланки жителям Карповець (і не лише Карповець) відтепер надаватиме сучасний Superсімейник.

Фото без описуІрина Лавренчук, засновниця ТОВ «СуперЛікар», яка ризикнула розпочати працювати на території Вільшанської громади в період пандемії, а тепер і повномасштабної війни, стверджує: «Це лише початок!».

Фото без описуВиступивши з вітальними словами та перерізавши символічну стрічку, голова громади Сергій Мельник та засновниця медичного закладу Ірина Лавренчук запросили присутніх відвідати та оглянути амбулаторію, познайомитись із персоналом.

Фото без описуБез перебільшення скажемо: переступивши поріг закладу, гості зробили «крок у Європу»! Капітальний ремонт (попереду – ще ремонт фасаду та східців), сучасні меблі, оновлені комунальні системи, рецепція, новітнє обладнання, оргтехніка, вишуканий інтер’єр, привітний персонал… Саме таким має бути заклад медицини у ХХІ столітті.

Фото без описуМедичні послуги у Superсімейнику-Карпівці надають висококваліфіковані сімейні лікарі Оксана Мельничук та Василь Дячук, а також медичні сестри.

Для сімейних лікарів облаштовані окремі кабінети, також є кімната для маніпуляцій, денного стаціонару, охайна вбиральня, кімната для видачі замовлених жителями ліків. Встановлений сучасний електрокардіограф з можливостями телемедицини. І це далеко не все!

Фото без описуЗаклад лише розпочав свою діяльність, проте сімейні лікарі уже заслужили довіру населення – кількість укладених декларацій зростає щодня.

Переконавшись, що приватний медичний заклад, який має договір з Національною службою здоров’я України, надає своїм декларантам безкоштовно повний пакет послуг, передбачений державою, жителі Карповець та околиць впевнено стверджують: не варто боятись ризикувати і змінювати своє буденне життя, варто жити у ногу з часом!

Фото без описуОптимізація торкнулась багатьох сіл Вільшанської громади, і віднедавна там припинили працювати і обслуговувати населення фельдшери та акушери. Проте, завдяки СуперЛікарю, фельдшер у Волосівці відновила роботу, на черзі – Троща.

На жаль, воєнні дії на території нашої держави порушили амбітні плани ТОВ «СуперЛікар» в особі керівників стосовно нашої громади, проте ми переконані – все у нас буде добре, первинна медицина у Вільшанській громаді розвиватиметься, а наша перемога у цій війні вже близько.

Будьмо здоровими!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь