Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Епідемічна ситуація щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Житомирській області за 41 тиждень ( 10.10-16.10.2022)

Дата: 18.10.2022 15:38
Кількість переглядів: 161

Фото без описуЗахворюваність COVID-19 в Житомирській області з початку серпня місяця поточного року поступово зростала. Проте, протягом останніх 3-х тижнів ситуація  стабілізувалась та дещо знизилась.

За звітний тиждень (10.10.2022-16.10.2022) зареєстровано 962 випадки захворювання, показник 80.1 на 100 тис. населення, що на 46% менше ніж за попередній тиждень. Станом на 16.10.2022р. в області кількість активних хворих COVID-19 становить 3020 осіб, показник 251.4.

Всього з початку пандемії зареєстровано 211925 випадки, показник на 100 тисяч населення становить 17639.6. Від наслідків COVID-19 померла  3636 осіб, показник 302.6. За минулий тиждень померло 7 хворих, що на 2 випадки більше, ніж за попередній тиждень.

Випадки реєструвались по всій території області. Відбувається перевищення середньообласного показника захворюваності на 13 адміністративних територіях. Найвищі  рівні захворюваності спостерігаються в Андрушівському, Народицькому, Олевському, Овруцькому та Чуднівському районах.

ДУ «Житомирський обласний центр

контролю та профілактики хвороб 

МОЗ України»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь