Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

У ЖИТОМИРІ ПРОВЕЛИ ОБЛАСНИЙ ТРЕНІНГ «ФАХІВЕЦЬ З НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ»

Дата: 23.01.2023 13:51
Кількість переглядів: 154

Фото без описуЗ 17 по 19 січня Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА/ОВА спільно з громадською організацією “Молодіжний інтеграційний центр” проведено обласний тренінг для спеціалістів, які відповідають за реалізацію національно-патріотичного виховання в органах місцевого самоврядування “Фахівець з національно-патріотичного виховання”.

Мета заходу – підвищення рівня компетентності фахівців, волонтерів, які працюють у сфері національно-патріотичного виховання щодо особливостей становлення системи національно-патріотичного виховання молоді на сучасному етапі, набуття ціннісних орієнтирів, умінь для здійснення діяльності у даній сфері на єдиних засадах.

Фото без описуУчасники тренінгу ознайомилися з формами та методами впровадження НПВ, нормативно-правовими актами у сфері НПВ, обговорили складові національно-патріотичного виховання, компетентності фахівця, незламні постаті в історії України, навчилися інформаційній гігієні та аналізу ресурсних можливостей. Окрему увагу приділили домедичній підготовці в умовах війни.

Від Вільшанської сільської ради участь у тренінгу взяла головна спеціалістка відділу освіти, культури, молоді та спорту Інна УЛАНОВСЬКА.

Головним результатом трьохденного навчання безперечно, можна вважати те, що учасники відчули себе єдиним колективом, що має одну спільну мету – виховання громадянина-патріота Вільної України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь