Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Мала Волиця попрощалась із загиблим Захисником ІГОРЕМ ЯНЧУКОМ

Дата: 03.07.2023 11:21
Кількість переглядів: 2443

Фото без описуНебо плакало рясним дощем, коли дорога Героя Ігоря Янчука пролягала до місця вічного спочинку у рідній Малій Волиці. Йому лише 34 Боже, дай сили матері пережити горе!

 

1 липня велике горе зібрало жителів Малої Волиці та сусідніх сіл Вільшанської громади на священному та скорботному  місці – ми прощалися з молодим земляком Ігорем Янчуком. Це вирва у серці, велика чорна безпросвітна вирва для родини загиблого. Нестерпний біль за обірване життя обпікає рідних, друзів, односельчан, побратимів…

Фото без описуІГОР ВІКТОРОВИЧ ЯНЧУК народився 28 квітня 1989 року у Малій Волиці. Тут зростав і навчався в місцевій школі. Завжди був активним, веселим, життєрадісним.

Його запам’ятають добрим, завжди готовим прийти на допомогу, уміючим підтримати та підбадьорити.

Хлопець з дитинства переймав навики столярства у батька, допомагав йому у всьому. Прикро, що в 13 років помер тато, тому Ігор став у сім’ї старшим, на його плечі лягли всі тяготи сільського життя.

Фото без описуПотім вивчився на столяра-будівельника в Бердичівському професійному училищі. Після закінчення навчання пішов працювати в ТОВ «Паркет Клас», де зарекомендував себе гарним спеціалістом. Його поважали колеги, шанувало керівництво товариства.

Він вболівав за долю України, був справжнім її патріотом, тож коли розпочалась російсько-українська війна, Ігор став на захист територіальної цілісності кордонів України у складі військової частини А 4773.

23 червня 2023 року Ігор загинув під час виконання завдань і обов’язків військової служби, захищаючи Батьківщину поблизу населеного пункту Рівнопіль Волноваського району Донецької області. Трагічно в 34 роки обірвалося життя вірного сина неньки-України.

Вклоняємось герою доземно. Безмежна шана його подвигу. Висловлюємо щирі співчуття матері Людмилі Леонідівні. Пам'ять про Ігоря вічно житиме в серцях людей. Він віддав найдорожче, що мав – своє життя. За нас віддав, аби ми жили краще.

 Низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай Господь упокоїть його світлу душу, дасть розраду рідним. Вічна і світла пам'ять герою.

 

Вічна і світла пам'ять Герою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь