Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Вільшанська громада попрощалась із Захисником України ВІКТОРОМ МЕЛЬНІКОМ

Дата: 07.11.2023 09:52
Кількість переглядів: 985

Фото без описуНа жаль, ніщо так не обєднує нас, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна… Уже десятий рік Україна втрачає кращих своїх синів, які захищають нас у війні з російською федерацією та її найманцями. Наш народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце крається від жалю за усіма загиблими в цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх героїв, які віддають найцінніше – своє життя – для того, щоб ми з вами могли жити.

Вчора спільне горе зібрало жителів громади, щоб у скорботі низько схилити голови перед мужнім Захисником, вірним сином своєї Батьківщини Віктором Мельніком, який у боротьбі за волю і кращу долю України віддав найдорожче, що мав – власне молоде життя.

Фото без описуВІКТОР МИКОЛАЙОВИЧ МЕЛЬНІК народився 31 серпня 1986 року  у селі Шевченка в дружній багатодітній родині. Закінчив дев’ять класів Карповецької середньої школи. Після закінчення школи вступив у Любарське професійно-технічне училище. Після навчання проходив строкову службу в лавах Збройних силах України. Був одружений, має сина Олександра.

Віктор брав участь в антитерористичній операції на сході України.

Фото без описуНе зміг він залишитися осторонь і від страшної біди, що принесли російські нелюди на нашу землю, та став на захист України у складі десантно-штурмового відділення військової частини А 0224 стрільцем-снайпером. Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, Віктор Миколайович загинув 30 жовтня 2023 року у районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

Без рідної людини залишились мати, син, брат та сестри.

Фото без опису6 листопада рідна громада зустріла кортеж з тілом Героя живим коридором, зі сльозами та на колінах. Віктор повернувся з війни на щиті та знайшов вічний спочинок на сільському кладовищі у Карпівцях… Від рук російських нелюдів обірвалось ще одне молоде життя українця…

Вільшанська сільська рада та вся громада низько вклоняється та схиляє голови в глибокій скорботі перед родиною загиблого. Співчуваємо Вашій втраті… Нехай добрий, світлий спомин про Віктора назавжди залишиться у серцях рідних, побратимів, односельчан усіх хто його знав, любив та шанував.

Вічна память і слава Захиснику України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь