Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Вільшанська громада попрощалась із Захисником України ВІКТОРОМ МЕЛЬНІКОМ

Дата: 07.11.2023 09:52
Кількість переглядів: 937

Фото без описуНа жаль, ніщо так не обєднує нас, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна… Уже десятий рік Україна втрачає кращих своїх синів, які захищають нас у війні з російською федерацією та її найманцями. Наш народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце крається від жалю за усіма загиблими в цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх героїв, які віддають найцінніше – своє життя – для того, щоб ми з вами могли жити.

Вчора спільне горе зібрало жителів громади, щоб у скорботі низько схилити голови перед мужнім Захисником, вірним сином своєї Батьківщини Віктором Мельніком, який у боротьбі за волю і кращу долю України віддав найдорожче, що мав – власне молоде життя.

Фото без описуВІКТОР МИКОЛАЙОВИЧ МЕЛЬНІК народився 31 серпня 1986 року  у селі Шевченка в дружній багатодітній родині. Закінчив дев’ять класів Карповецької середньої школи. Після закінчення школи вступив у Любарське професійно-технічне училище. Після навчання проходив строкову службу в лавах Збройних силах України. Був одружений, має сина Олександра.

Віктор брав участь в антитерористичній операції на сході України.

Фото без описуНе зміг він залишитися осторонь і від страшної біди, що принесли російські нелюди на нашу землю, та став на захист України у складі десантно-штурмового відділення військової частини А 0224 стрільцем-снайпером. Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, Віктор Миколайович загинув 30 жовтня 2023 року у районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

Без рідної людини залишились мати, син, брат та сестри.

Фото без опису6 листопада рідна громада зустріла кортеж з тілом Героя живим коридором, зі сльозами та на колінах. Віктор повернувся з війни на щиті та знайшов вічний спочинок на сільському кладовищі у Карпівцях… Від рук російських нелюдів обірвалось ще одне молоде життя українця…

Вільшанська сільська рада та вся громада низько вклоняється та схиляє голови в глибокій скорботі перед родиною загиблого. Співчуваємо Вашій втраті… Нехай добрий, світлий спомин про Віктора назавжди залишиться у серцях рідних, побратимів, односельчан усіх хто його знав, любив та шанував.

Вічна память і слава Захиснику України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь