A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Вільшанська громада попрощалась із Захисником України Романом ГОРОБЦЕМ

Дата: 19.02.2024 22:35
Кількість переглядів: 697

Історії ж бо пишуть на столі,

Ми ж пишем кров’ю на своїй землі…

Фото без описуТрагічна подія знову увірвалася у наше неспокійне сьогодення – чергова сумна звістка про втрату воїна сколихнула Вільшанську громаду… Днями село Подолянці попрощалось з відважним молодим Захисником Романом Горобцем.

РОМАН ОЛЕГОВИЧ ГОРОБЕЦЬ народився 14 травня 1992 року в селі Подолянці. З 1999 по 2010 роки навчався в Чуднівській гімназії. Після закінчення школи здобув професію тракториста-машиніста в Турчинівському  професійно-технічному училищі.

Свою трудову діяльність розпочав інкасатором у приватному підприємстві «Фобос», потім працював старшим охоронцем в ТОВ «АТК», а згодом охоронцем у приватній фірмі «Відродження».

Захоплювався автомобілями, міг любий автотранспорт відремонтувати, реставрувати, як кажуть, знав кожну гайку та детальку.

Він серйозно і відповідально ставився до кожної дорученої справи, його поважали колеги, завжди прагнув допомогти людям… Любив життя, мав великі плани, мріяв створити власну сім’ю…

Роман був справжній патріот, котрий, як і тисячі інших співгромадян, змушений був полишити мирне життя та взяти до рук зброю, аби не ганьбив ворожий чобіт нашу землю, аби під мирним небом жив український народ.

Першого травня 2023 року був призваний на військову службу до лав Збройних сил України. Служив у другому десантно-штурмовому відділенні першого десантно-штурмового взводу восьмої десантно-штурмової роти другого десантного батальйону військової частини А0281. Мав позивний «Гайтавер», бо був високим, струнким, швидким, мужнім та сміливим.

Відданий військовій присязі та українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну та її незалежність, виявивши стійкість і мужність загинув 3 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Терни Лиманського району Донецької області. Життя воїна враз обірвала ворожа куля.

Фото без описуУ вічній скорботі залишилися батько, брати, сестра, донька, мати...  

Нестерпний біль за обірване молоде життя обпікає усіх рідних, друзів, односельців, знайомих. Роман назавжди для нас залишиться Героєм, адже він не зміг залишитися осторонь від страшної біди, що принесли російські нелюди на нашу рідну землю.

Вклоняємось воїну доземно! Безмежна шана його подвигу, повага поклику його шляхетного серця.

Вільшанська сільська рада та уся громада висловлює щирі співчуття родині загиблого. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай Господь упокоїть світлу душу Романа, дасть розраду безутішним рідним та близьким.

Вічна і світла пам'ять Герою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь