Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Вільшанська громада попрощалась із Захисником України МИКОЛОЮ ЧОРНОУСОМ

Дата: 23.08.2024 08:48
Кількість переглядів: 2113

Фото без опису

Трагічна подія знову увірвалася у наше неспокійне сьогодення – чергова сумна звістка про втрату воїна сколихнула Вільшанську громаду… Днями село Карпівці попрощалось з відважним Захисником Миколою Чорноусом.

Фото без описуМИКОЛА СТЕПАНОВИЧ ЧОРНОУС народився 19 травня 1980 року в селі Карпівці у багатодітній родині робітників. У мальовничому селі промайнуло його дитинство та шкільні роки. Після закінчення Карповецької загальноосвітньої школи юнак твердо вирішив стати механізатором та працювати на землі. Тож у Турчинівському професійно-технічному училищі Микола здобув професію тракториста і повернувся працювати у Карпівці.

У березні 2024 року Микола Чорноус долучився до лав Збройних сил України. Захищав Батьківщину на посаді стрільця-помічника гранатометно-механізованого відділення одного з військових підрозділів.

 28 липня 2024 року, відданий військовій присязі та українському народу, при виконанні бойового завдання у населеному пункті Терни Краматорського району Донецької області наш відважний земляк загинув…

У вічній скорботі залишилися мати, батько, сестри... 

21 серпня Героя з військовими почестями поховано на кладовищі у рідному селі.

 Нестерпний біль за несправедливо обірване життя обпікає усіх рідних, друзів, односельців, знайомих. Микола назавжди для нас залишиться Героєм, адже він не зміг залишитися осторонь від страшної біди, що принесли російські нелюди на нашу рідну землю.

Вклоняємось воїну доземно! Безмежна шана його подвигу, повага поклику його шляхетного серця.

Вільшанська сільська рада та уся громада висловлює щирі співчуття родині загиблого. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай Господь упокоїть світлу душу воїна Миколи, дасть розраду безутішним рідним та близьким.

Вічна і світла пам'ять Герою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь