Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Рішення сесії

Дата: 13.08.2024 16:02
Кількість переглядів: 33

2951

Про затвердження звіту про виконання бюджету Вільшанської сільської територіальної громади за перше півріччя 2024 року. ДОДАТКИ

2952

Про затвердження рішення виконавчого комітету.

2953

Про затвердження трансфертів які передаються з місцевого бюджету.

2954

Про внесення змін до бюджету Вільшанської  сільської територіальної громади на 2024 рік. ДОДАТКИ

2955

Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування на території  Вільшанської сільської ради на 2023-2025 роки.

2956

Про затвердження розпоряджень сільського голови.

2957

Про внесення змін до Положення про Центр надання адміністративних послуг Вільшанської сільської ради Житомирського району Житомирської області.

2958

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду.

2959

Про затвердження звітів про експертну грошову оцінку та продаж земельних ділянок ТОВ «РІАЛ РЕНТ ЕГРІМЕНТ».

2960

Про передачу земельної ділянки з комунальної власності до державної власності.

2961

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Хоменко Н.І.

2962

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Крупенко О.В.

2963

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Галанзовському А.В.

2964

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Олійник Г.В.

2965

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Глазюк С.В.

2966

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Черниш Т.В.

2967

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Бондар Н.П.

2968

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Маслюк Т.І.

2969

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Лукову Г.О.

2970

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Островській Н.О.

2971

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Аврамчуку Ю.М.

2972

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Лисак Н.П.

2973

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Калінчук Т.М

2974

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Леськів М.О.

2975

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Теленській Т.П.

2976

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Костюк Л.О.

2977

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Горобцю В.І.

2978

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у власність гр. Петрику О.А

2979

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та земельних ділянок.

2980

Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги (аукціон).

2981

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування.

2982

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в межах с.Кілки.

2983

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок за межами с.Ясопіль з метою виявлення самозалісених ділянок.

2984

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки з метою передачі її у постійне користування Центральному міжрегіональному управлінню лісового та мисливського господарства для залісення.

2985

 

Про вилучення земельної ділянки з користування гр.Власюка Є.І.

2986

Про вилучення земельної ділянки з користування гр.Мартинюка Є.С.

2987

Про внесення змін до договорів оренди землі шляхом укладення додаткових угод.

2988

 

Про членство у Всеукраїнській асоціації громад.

2989

 

Про надання матеріальної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь