Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новини Житомирської області

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: В ШЕСТИ МОДЕРНІЗОВАНИХ ПРИЙМАЛЬНИХ ВІДДІЛЕННЯХ У ЛІКАРНЯХ ОБЛАСТІ ВСТАНОВЛЕНО НОВІ КТ

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» в Житомирській області активно розбудовується мережа закладів охорони здоров’я – будівництво амбулаторій, реконструкція лікарень та модернізація приймальних відділень.

13:54 10.12.2021

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: У 2022 РОЦІ В ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРІ РОЗПОЧНЕТЬСЯ БУДІВНИЦТВО ЛЬОДОВОЇ АРЕНИ

Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА. Так, у рамках ініційованої Президентом Володимиром Зеленським програми “Велике будівництво” найближчими роками в Україні будуть зведені 19 нових льодових комплексів згідно з міжнародними стандартами, на яких можна буде займатися фігурним катанням і хокеєм.

10:47 10.12.2021

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: РЕМОНТ БУДІВЛІ БАСЕЙНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ “АВАНГАРД” НА ЗАВЕРШАЛЬНІЙ СТАДІЇ

У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи “Авангард” в м. Житомир вже на завершальній стадії.

17:30 09.12.2021

ВІДСЬОГОДНІ НАБИРАЄ ЧИННОСТІ РОЗШИРЕНИЙ ПЕРЕЛІК ОРГАНІЗАЦІЙ, СПІВРОБІТНИКИ ЯКИХ МАЮТЬ ОБОВ’ЯЗКОВО ЩЕПИТИСЯ ПРОТИ COVID-19, — НАТАЛІЯ ОСТАПЧЕНКО ПІД ЧАС БРИФІНГУ. ВІДЕО

Про це сьогодні, 09 грудня, розповіла перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щоденного онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

13:50 09.12.2021

ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО: ПЕРЕКОНАНИЙ, ЩО НОВІ НОУТБУКИ ДОПОМОЖУТЬ ОСВІТЯНАМ ЖИТОМИРЩИНИ ЗДІЙСНЮВАТИ НАВЧАННЯ НА БІЛЬШ ЯКІСНОМУ РІВНІ

В рамках робочого візиту до Коростенського району, 08 грудня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до вручення ноутбуків освітянам гімназії імені В.П. Фількова Лугинської селищної ради. Також участь у заході взяли представники Коростенcької РДА, Лугинської громади та освітяни навчального закладу, а також народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

12:47 09.12.2021

ВАКЦИНАЦІЯ ПРОТИ COVID-19 КРИТИЧНО ВАЖЛИВА ДЛЯ СТРИМУВАННЯ ПАНДЕМІЇ, — НАТАЛІЯ ОСТАПЧЕНКО ПІД ЧАС БРИФІНГУ. ВІДЕО

Про це сьогодні, 08 грудня, розповіла перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щоденного онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

14:40 08.12.2021

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ЗАВЕРШЕНО ВСІ РЕМОНТНІ РОБОТИ АВТОДОРОГИ МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ С 060902 ЖЕРЕВЦІ-МИРОЛЮБІВ

Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації. Так, в рамках програми Президента України «Велике Будівництво» наразі на ділянці автодороги місцевого значення  С 060902 Жеревці-Миролюбів через Зарічку, Миколаївку, Топільню км 11+850- км 14+250 завершено всі ремонтні роботи, передбачені проєкно-кошторисною документацією.

08:10 08.12.2021

“НОУТБУК КОЖНОМУ ВЧИТЕЛЮ”: ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ПЕРЕДАВ 102 КОМП’ЮТЕРИ ОСВІТЯНАМ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ

06 грудня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочого візиту передав 102 ноутбуки вчителям 11 шкіл Новоград-Волинської міської територіальної громади. Ноутбуки закуплені в рамках спільного проєкту Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти і науки України «Ноутбук кожному вчителю». Це друга партія техніки, яка закуплена для освітян Житомирщини в рамках державної програми.

09:27 07.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь