A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Робота спеціалістів відділу соціального захисту та у справах дітей Вільшанської сільської ради

Дата: 30.07.2019 16:32
Кількість переглядів: 564

   30 липня спеціалісти відділу соціального захисту та у справах дітей Вільшанської сільської ради Мирослава Скоржепа та Мирослава Микитюк, в черговий раз, здійснили обстеження умов проживання 4 дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у 2 сім’ях опікунів у с. Бейзимівка.

 Фото без опису При обстеженні виявлено належні умови утримання, навчання та виховання дітей, над якими встановлено опіку та піклування, діти забезпечені одягом та взуттям відповідно до сезону та потреб, засобами особистої гігієни, мають книги, іграшки, речі для особистого розвитку тощо. Опікунам надано деякі рекомендації щодо виховання підопічних, залучення їх до виконання посильної роботи по господарству, належної підготовки до нового навчального року, заощадження коштів на майбутнє дітей. Двоє з відвіданих дітей закінчили 9-ий клас Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів та вступають до професійно-технічних навчальних закладів м. Житомира та с. Нова Чорторія Любарського району.

  З нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня, з даними дітьми проведено виховні бесіди з метою підвищення обізнаності як не стати жертвою торгівлі людьми чи інших видів насильства, як захистити свої права та свободи, як бути відповідальною самостійною молодою людиною.

   Також у с. Бейзимівка проведено профілактичну роботу з матір’ю двох неповнолітніх дітей, схильною до ухиляння від виконання батьківських обов’язків та вживання алкогольних напоїв. Матір вкотре попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, наголошено на необхідності здійснення контролю за місцем перебування її дітей, станом їх навчання, особистою гігієною, підготовкою до нового навчального року тощо. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь