A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Як вітали з професійним святом вчителів в ОТГ та кого нагороджували

Дата: 04.10.2019 21:47
Кількість переглядів: 931

  Фото без опису4 жовтня відбулось святкування Дня вчителя. Святкові урочистості пройшли у будинку культури адміністративного центру громади. На свято були запрошені вчителі та всі працівники освіти, а також односельці. Аматори та професіонали громади щиро вітали тих, чия праця нелегка, тих хто вчить наших дітей – педагогів та вихователі.


   На святі було представлено номери кожного старостинського округу. Це виступи школярів та дорослих. З Трощі вітали вокальні гурти «Материнки» та «Лілея», а також школярочки Анна Марценюк та Марія Броварник, які дарували вчителям пісенні композиції. Гурт «МАТЕРИНКИ» – особливий гурт, адже його учасницями є активні пенсіонери, одна з яких цього року святкуватиме славний 80-річний ювілей. У гурті є два ветерани-педагоги – Віра Блоцька та Катерина Шиманська.Фото без опису
  З с. Карпівці душевну пісню подарувала надзвичайно талановита учениця Даринка Пастух. Вільшанка вітала запальним танком від учениць ліцею та маленька Злата Скаскова подарувала душевну вокальну композицію. Бейзимівський гурт «Криниченька» виконала дві народні пісні. З Галіївської школи вдячні учні подарували сучасні пісні, а музичний педагог Савелій Григорович Лещенко привітав колег народною піснею.
  Великої радості та справжньої душевної насолоди доставили найменші учасники свята – вихованці Вільшанського закладу дошкільної освіти «Пізнайко». Найменші – завжди найцікавіші. Їхня дитяча незграбність та невпевненість по-справжньому мила, саме на діток та на їх виступи можна дивитись годинами. Тендітні голоси та маленькі долоньки, що вказують глядачам на оплески, викликали неабиякі щирі посмішки та святкову радість в очах вчителів.

 Під час виступу учасників свята, директорам шкіл вручено коровай на знак вдячності та поваги. Урочистою промовою всіх працівників галузі освіти привітала секретар Вільшанської сільської ради Лариса Федорівна Левківська.

   


До Дня вчителя нагороджено четверо вчителів ОТГ


Фото без опису
  На традиційному святкуванні Вільшанська сільська рада урочисто нагородила вчителів ОТГ  Почесними грамотами за високі досягнення у праці та:
Галину Василівну Залівіну – вчителя математики, фізики та астрономії, нагороджено за підготовку призера (ІІІ) обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з астрономії; Оксану Андріївну Ліхтанську – вчителя історії, нагороджено за підготовку призера (ІІІ) обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з історії та переможця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук; Аллу Миколаївну Гопкало – вчителя початкових класів, нагороджено за підготовку переможця обласного етапу Конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика; Оксану Володимирівну Пацановську – вчителя української мови та літератури нагороджено за підготовку призера (ІІІ) обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та переможця обласного етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Нагороджені вчителі є працівниками КЗ «Вільшанський ліцей».

   Святкові урочистості завершились та не завершаться емоції та спогади у присутніх на святі, у тих, для кого були спрямовані усі старання – для шановних Вчителів.Фото без опису
   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь