Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Напередодні свята керівник громади привітав працівників культури

Дата: 09.11.2019 08:00
Кількість переглядів: 852

  Фото без опису 9 листопада – Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв.
   Наша громада багата талановитими, обдарованими та всебічно розвиненими особистостями. Ми пишаємося художніми колективами «Криниченька» із села Бейзимівка, «Лілея» та «Материнка» із села Трощі. Вокальний гурт «МАТЕРИНКИ» – особливий гурт, адже його учасницями є активні пенсіонери, одна з яких цього року святкуватиме славний 80-річний ювілей. Тішить той факт, що кількість художніх колективів у громаді з роками не зменшується, а навпаки, з’являються нові, які міцніють з кожним виходом на сцену. Вони виявляють максимальну енергію, чудеса винахідливості в організації масових заходів, культурного відпочинку людей.
  З нагоди професійного свята працівників культури голова Вільшанської громади Сергій Мельник особисто завітав у кожен сільський будинок культури з найкращими емоціями та щирими привітаннями.


  Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

  Ми вдячні вам за активну культурно-просвітницьку діяльність громади. Своєю творчістю, професіоналізмом та бажанням ви робите свята для душі.Фото без опису
  Дякуємо вам за те, що очолюєте наші культурні здобутки та традиції, пропагуєте моральні принципи і робите життя громади яскравішим. Ви ділитеся часточками своєї душі, дбаєте про настрій тих, кому даруєте своє мистецтво. Тож від щирого серця зичимо вам творчої наснаги, гарних професійних здобутків. Аматорам сцени, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, намагаються реалізувати себе як особистість через творчість, бажаємо, аби така праця приносила радість, втіху та душевний спокій. Ми зичимо вам нових мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів, та найголовнішого – здоров’я без ліку та довгого віку!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь