A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Новопризначений голова Чуднівської РДА відвідав Вільшанську ОТГ

Дата: 20.11.2019 18:01
Кількість переглядів: 1789

Фото без опису

    20 листопада на запрошення Вільшанського сільського голови Сергія Мельника відбулась зустріч з новопризначеним головою Чуднівської районної державної адміністрації Олександром Хомичем.

   Фото без описуЗустріч відбулась в адміністративній будівлі ОТГ, де першочергово Сергій Мельник познайомив нового очільника Чуднівської РДА з апаратом сільської ради. Далі продемонстрував досягнення кожного зі старостинських округів, а саме: у Бейзимівці обладнано частину приміщення нечинної школи під бібліотеку, ФАП та приміщення сільської ради (уже зроблено ремонт, наразі відновлюється система опалення), перекритий будинок культури та встановлено систему обігрівання (до цього моменту приміщення не опалювалось) та інші роботи, такі як висадження алеї із туй, очищення вулиць та дорожніх смуг тощо. У Галіївці у школі встановлено твердопаливні котли, які значно ефективніші та економніші у використанні, закуплено нові парти та навчальні матеріали для першокласників, створені для них кращі умови навчання шляхом додавання класів та вирівняно одну із центральних доріг села. У Трощі також закуплено нові парти та дидактичний матеріал для першокласників, встановлено дитячий ігровий та спортивний майданчики. У Карповецькій школі виконано роботу по заміні старих котлів на нові твердопаливні та оновлено теплотрасу. У школі, як і в інших, для першокласників створено усі умови за вимогами НУШ. Ремонтуються внутрішні туалети. У селі відновлюються дороги: на одній із вулиць вкладено асфальтне покриття. Згодом планується аналогічна робота й в інших селах. У Вільшанці також роботи зроблено не мало: покладено асфальт на трьох вулицях села, одна дорога має біло-щебеневе покриття. Другий поверх приміщення будинку культури переобладнано під адміністративну споруду громади, де розмістився апарат сільської ради. Тут сучасні кабінети з потрібною технікою для працівників. Тепер приміщення оснащено опаленням, до цього сільський будинок культури не опалювався. Для жителів громади це була приємна новина, оскільки святкові концерти від нині проходитимуть у теплому приміщенні. А ще будинок культури тепер має сучасну музичну апаратуру. У селі викопано два колодязі: біля приміщення сільської ради, додатковий – на території ліцею.

   Сергій Мельник не соромиться говорити про проблеми громади, але разом з тим він пропонує власне бачення щодо їх вирішення. Він радо ділився із гостем про майбутні кроки у роботі громади.

   Олександр Хомич, підвівши результати візиту до Вільшанської ОТГ, помітив, що дійсно громада не стоїть на місці. Під час візиту громада продемонструвала результати роботи за 11 місяців. Він відзначив, що її керівник обрав правильну тактику своєї діяльності. На думку пана Олександра, похвальним є те, що робота не зациклена на одному конкретному селу, а чітко розподілена по всім старостинським округам. Також ствердив, що роботу громади видно, робота триває і, безпосередньо, є плани на майбутнє.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь