A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Розвиваймо громаду! Створюймо бізнес!

Дата: 16.01.2020 13:45
Кількість переглядів: 1019

  Теперішнім та майбутнім життям громади піклується не лише її керівник, а й старости сіл. Так, сьогодні  у приміщенні Трощанського будинку культури відбувся ознайомчий захід на тему створення бізнесу у селі.


   Тетяна Петрівна Мельник – в.о. старости Трощанського округу – разом зі своєю командою однодумців підготувала програму «Досвід успішного ведення середнього та малого бізнесу в ОТГ». Тетяна Петрівна велика прихильниця своєї роботи та шанувальниця свого рідного краю, тож до проведення такого плану заходу готувалася ретельно Спочатку, навіть, не передбачала успіху, адже тема для села нова, мовляла: «Аби два десятки люду прийшло». Та в результаті очікування перевершили реальність! Перед початком заходу тривала реєстрація учасників, яких на захід прийшло майже 50!

  Бувши модератором заходу, пані Тетяна показала на прикладі інших успішних ОТГ України, як можна реалізувати свої уміння, хобі, таланти та направити це все у вірне річище – створити бізнес. Все велике – це початок малого,  – каже Тетяна Мельник –, і тому не потрібно боятися починати щось, а почати можна безліч чого. Господарство, садівництво, тваринництво, птахівництво, бджільництво, перероблення пластику та інших побутових речей, навіть ремесло можна перетворити у бізнес. Демонструючи приклади малого бізнесу у селах, та передавши емоції з побачених на власні очі сільських підприємств, глядачі зацікавились. І це найприємніше у даній зустрічі! Це показник, що людей турбує доля села і вони готові докладати зусилля, будувати сучасне село.

   Після демонстрації прикладів успішного ведення середнього та малого бізнесу в ОТГ, Тетяна Петрівна перейшла до обговорення з учасниками, були і дискусії. Активними стали Дмитро Захарчук, Микола Скокун, Ірина Кухар, Марія Лиськів, Олена Островська та інші.

   В.о. старости запевняє, що така зустріч була недаремною та не останньою. У Трощі є з ким створювати бізнес-проекти та реалізовувати їх!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь