A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Започатковуємо спортивні традиції!

Дата: 18.01.2020 21:00
Кількість переглядів: 1503

Фото без опису

18 січня відбулись змагання з волейболу.


   У селі Троща на базі загальноосвітньої школи пройшов турнір з волейболу присвячений Дню Соборності України, який відзначають 22 січня.

  В організованому спортивно-ігровому змаганні Вільшанською об’єднаною територіальною громадою охоче взяли участь шість команд, а саме команди с.Вільшанка, с.Бейзимівка  с.Краснопіль (Краснопільська ОТГ), с.Тютюнники (Чуднівська ОТГ), с.П’ятка та м.Бердичів. Вступним словом усіх присутніх привітав голова Вільшанської ОТГ Сергій Мельник та побажав гравцям захопливої та чесної гри. Фото без опису

  Кожний матч був цікавим, команди запекло змагалися за титул найкращої. Особливо напружено проходив фінальний матч, у якому зустрілися в протистоянні найсильніші команди волейболістів.

  У підсумку першу сходинку посіли волейболісти команди м.Бердичів, друге місце здобула команда с.Вільшанка, третіми стали волейболісти команди с.Бейзимівки. Найприємнішим є той факт, що призові місця зайняли дві команди Вільшанської ОТГ (с.Вільшанка та с.Бейзимівка). Четверте, п’яте, шосте місце зайняли с.Краснопіль, с.П’ятка, с.Тютюнники відповідно.Фото без опису

  Вітаємо учасників та переможців змагань та бажаємо всім волейболістам продуктивних тренувань, сильного командного духу та нових перемог!

   Такого роду змагання – чудова можливість проявити себе, відстояти честь своєї громади, завоювати призові місця.

   Усі команди нагороджені Почесними грамотами та отримали грошові винагороди. Спонсором турніру став меценат, підприємець, депутат обласної ради та просто щира і добра людина, яка неодноразово подає дружню руку допомоги Ігор Ходак. Вільшанська громада, її керівник та учасники змагань щиро дякують Ігорю Євгеновичу за небайдужість, чуйність та постійну підтримку! Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку!

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь