A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Бейзимівський старостат, ФАП та бібліотека тепер у новому приміщенні!

Дата: 23.01.2020 20:48
Кількість переглядів: 1190

  Сьогодні відбулось урочисте відкриття нового відремонтованого приміщення Бейзимівського старостинського округу, ФАПу та сільської бібліотеки.


  Як це було? У вересні 2019 року розпочались ремонтні роботи з облаштування приміщення для старостинського округу, ФАПу та бібліотеки у частині споруди колишньої школи.

  Раніше ці точки знаходились нарізно, деякі – на віддаленій від центру села території, куди дістатись було вкрай незручно.

   Вільшанською сільською радою було доцільним прийняття рішення про облаштування ФАПу, бібліотеки та приміщення старостинського округу в одній будівлі. Перш за все, таке розміщення буде зручним для жителів села: взяти довідку, зміряти тиск і для дозвілля вибрати цікаву книгу – все в одному приміщенні. А також, значною мірою, такий план заощадить у майбутньому витрати на опалення.

  Для комфортного перебування у новому приміщенні встановлено систему опалення – облаштовано котельню із сучасним твердопаливним котлом.

   Бібліотекар Алла Василівна Гопяк задоволена зміною приміщення, адже тут їй затишніше, тепліше та просторіше. Ольга Іванюк – фельдшер-акушер – також задоволена новими кабінетами, яких тепер у неї три. В одному із них розміститься сімейний лікар Василь Петрович Дячук, який вестиме приймання пацієнтів у певні дні місяця. Більший простір тепер має приміщення старостинського округу.

   До ремонтних робіт докладали зусилля всі:  працівники старостату, разом з Олександром Васильовичем Гаврилюком, бібліотекар Алла Гопяк, фельдшер Ольга Іванюк, працівники Вільшанської сільської ради, зокрема відділ ЖКГ та благоустрою, а також небайдужі селяни.

   Сьогодні святкували входини у нове приміщення. Привітати та порадіти за колег приїхали старости Тетяна Петрівна Мельник, Олексій Дмитрович Ковальчук, Йосип Дмитрович Козлюк, сімейний лікар Василь Петрович Дячук, працівники Вільшанської сільської ради та очільник громади Сергій Аркадійович Мельник. Привітавши усіх присутніх на подвір’ї приміщення, Олександр Гаврилюк запросив до традиційної церемонії при відкритті нового приміщення – розрізання червоної стрічки – керівника Вільшанської ОТГ Сергія Мельника. Така урочистість відкриває дорогу до успіху і процвітання нового приміщення. 

   Розглянувши нові та ще із запахом свіжого ремонту кабінети, гості вручили подарунки. С. Мельник привітав усіх із завершенням такої важливої роботи, подякував усім за співпрацю та побажав новосельцям успіхів та незгасимого бажання працювати у нових комфортних умовах.

   Вітаємо колег із переїздом на нове облаштоване місце. Бажаємо щодня працювати у зручних та комфортних умовах із відмінним настроєм! Успіхів вам, вдалої буденної роботи та гарних новин!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь