A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Творчі обміни досвідом серед учителів-філологів громади

Дата: 18.02.2020 16:56
Кількість переглядів: 991

  Фото без опису

  Учителі Вільшанської ОТГ продовжують нововведення керівництва відділу освіти громади щодо заміни проведення звичних семінарів за участі учнів на творчі звіти, майстер-класи, квести тощо серед учителів громади. Сьогодні відбувся обмін досвідом вчителів-філологів на базі Вільшанського ліцею. Знаннями ділилися Раїса Іванівна Климчук – учитель української мови та літератури КЗ «Вільшанський ліцей», Лідія Андріївна Гонишнюк – учитель української мови та літератури Галіївської ЗОШ та Оксана Володимирівна Пацановська – учитель української мови та літератури КЗ «Вільшанський ліцей».

  Першою представляла інтегрований урок з української мови в 11 класі, тема якого «Повторення та поглиблення відомостей з синтаксису у форматі підготовки до ЗНО». Урок відбувався у групах та за попередньою  творчою підготовкою учнів, які виготовили тематичні схеми.

  До виступу Лідія Андріївна Гонишнюк  підійшла з особливою творчістю, розпочавши та завершивши досвід віршем та поділилася технологіями, вправами за допомогою яких досягає успіху у проведенні уроків. Схема її уроків – це творчий підхід до подання інформації учням.

  Тема творчого звіту  Оксани Володимирівни Пацановської – «Використання інформаційно-комунікативних технологій як засобу підвищення ефективності сучасного уроку з української мови та літератури». Ідея досвіду учителя-предметника полягає у тому, щоб залучати учнів до роботи різними видами. Це квест, скрайбінг, фішбоун, кластер, аукціон та метод п’яти пальців. Колегам продемонструвала метод роботи скрайбінг.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь