A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Керівник громади стартував зі звітною програмою

Дата: 21.02.2020 19:36
Кількість переглядів: 1843

Фото без опису   Сьогодні відбувся звіт голови громади Сергія Аркадійовича Мельника за 2019 рік діяльності. Жителям с.Карпівці випала нагода першими почути звітну програму роботи громади, виконаної за 2019 рік – перший рік діяльності Вільшанської ОТГ.

  За попереднім планом проведення звіту роботи передбачались збори власників земельних ділянок (паїв). Метою зборів було проінформувати населення про долю їхніх земельних ділянок, зданих в оренду особі, яка не дотримувалась умов орендування. Сьогодні жителям с.Карпівці по-справжньому пощасливилось. Їхні давно забуті пайові ділянки, які, вважалося б, уже ніколи не повернуться до кожного із них як власника, відвойовано нелегкими зусиллями. Від сьогодні карпівчани особисто можуть отримати витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності. З цієї радісної нагоди виступила Тетяна Миколаївна Халімон – уповноважена особа власників земельних часток паїв, співвласник ТОВ "ТНХ Агро сервіс", голова асоціації хмелярів України  привітавши усіх з такою перемогою.Фото без опису

 Радісним моментом збори завершились. Сергій Мельник перейшов до звітної програми. У перерві між зборами й звітом важко було не звернути уваги на той факт, що в актовій залі не було вільного місця. Карпівчани настільки переймаються долею свого рідного краю, що знайшли вільну хвилину у робочий день прийти й вислухати керівника громади, поставити запитання, поділитися проблемою.

 Сільський голова безперечно є лідером своєї територіальної громади. С.А. Мельник дбає про жителів, він добре знає кожен куточок своєї громади. У місцевому самоврядуванні він працює уже майже 14 років! Це гарний час для того, аби навчитися чітко розуміти потреби людей, знати шляхи розв'язання багатьох проблем у даній сфері діяльності та уміти правильно реалізовувати задуми й плани. За перший рік діяльності Вільшанської громади під керівництвом С.А. Мельника є вагомі результати та досягнення. Тож у звіті присутні почули детально про те, що зроблено і що потрібно зробити не лише у населеному пункті Карпівці, а й по усій території громади.Фото без опису

  Голова ОТГ перелічив виконані справи з різних сфер з числами затрат та доходів. Сергій Мельник  переконаний, що  успіх будь-якої справи неможливий без надійної команди та вірної підтримки жителів громади. По завершенню звітної програми для жителів с.Карпівці працівники сфери культури громади підготували розважальний концерт. Порадували виступами учні Вільшанського ліцею, Карповецької школи, новостворений інструментальний ансамбль народної музики, Ніна Олексюк – жителька с.Троща та інші.

  Нагадуємо, що звітна програма та розважальний концерт пройде у кожному із населених пунктів ОТГ. Орієнтовні дати проведення:

5 березня – с. Галіївка,

6 березня – с.Бейзимівка,

7 березня – с.Вільшанка,

8 березня – с.Троща.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь