A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Інвесторів з Києва зацікавила Троща

Дата: 04.03.2020 10:51
Кількість переглядів: 3223

  3 березня відбулася зустріч з представниками Київської філії Британської міжнародної школи. Це інвестори ТОВ «Агро Тропа», які створили та зареєстрували недержавну сільськогосподарську компанію у лютому цього року.


   Представник компанії Любов Романівна Мельник пояснила присутнім мету їхнього візиту. ТОВ «Агро Тропа» утворена для потреб Київської філії Британської міжнародної школи й тому у них уже є прямий збут майбутньої продукції, оскільки у школі навчається понад 1000 учнів, яких потрібно харчувати. Вирощені продукти мають бути екологічно чистими, без жодних добавок та вмісту хімічних речовин.

  Що планує вирощувати сільськогосподарська компанія?

  Спочатку розпочнуть з посіву зернових культур, згодом планується вирощення рису, бобових, баштанних, коренеплодів і бульбоплодів, інших овочів, а також, вирощування цукрової тростини, цитрусових фруктів, плодових дерев, у майбутньому – розведення птиці та свійських тварин. До того ж пролунала пропозиція про пряму закупівлю молока та молочної продукції у населення та продаж власної продукції за гуртовими цінами.

   Такого роду сільськогосподарські ферми у селі Троща – це перш за все десятки робочих місць, сплата податків, чесна оренда землі та найголовніше – розвиток села! Для реалізації проекту з майбутнім розширенням компанії потрібні земельні ділянки (паї), які вони готові взяти в оренду під вигідними умовами для населення.

Чому саме Троща?

  Представник компанії Любов Мельник – уродженка цього мальовничого села, а головний керівник – уродженка Чуднівського району.

  Чи переконливою була на зустрічі молода сільськогосподарська компанія – покаже час. Тепер власники земельних ділянок с.Трощі мають над чим думати.

  P.S. Компанія готова втілювати свій проект на території уже сьогодні: з першого дня відкрито три вакантних місця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь