Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Звіти у Галіївці та Бейзимівці

Дата: 06.03.2020 20:49
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

   Ще 3 березня голова Вільшанської ОТГ стартував зі звітною програмою населеними пунктами громади. Розпочав з Карповець, потім звіт відбувся у Трощі, 5 березня – у Галіївці, сьогодні – 6 березня –  у Бейзимівці. Попередньо оголошений план  проведення звіту передбачав звіт в.о. старости, звіт голови Вільшанської сільської ради та концертна програма.

  Галіївка. В.о. старости Йосип Дмитрович Козлюк – розпочав зі звіту у Галіївському старостинському окрузі. Він ознайомив жителів села з демографічними показниками округу та розповів про виконану роботу за 2019 рік. Жителі мали багато запитань, що стосувались покращення сільської місцевості, на які Йосип Дмитрович дав відповідь та у формі монологу спілкувався з присутніми. Продовжив захід своїм виступом керівник громади Сергій Аркадійович Мельник. Його звітна програма полягала у детальному роз’ясненні виконаної роботи у  громаді за 2019 рік. Не обійшлось без питань від жителів Галіївки. Переважно усіх бентежить стан доріг у селі. Про шляхи подолання цієї проблеми голова поділився з громадою та озвучив план роботи у Галіївці на 2020 рік.

  Після звіту відбувся розважальний концерт за участю Вільшанського будинку культури та учнів Галіївської ЗОШ.

  6 березня звітування відбулось у Бейзимівському старостинському окрузі. Відповідно до плану проведення звітів, в.о. старости Олександр Васильович Гаврилюк виступив перед жителями села з програмою виконаної роботи у Бейзимівці за 2019 рік. Важливим було обговорювання екологічного стану місцевості, певних проблем та незручностей. Шлях вирішення озвучив Олександр Гаврилюк, після чого передав слово голові Вільшанської сільської ради Сергію Аркадійовичу Мельнику. Взявши слово, керівник громади зупинився детально на історії життя Бейзимівки за 2019 рік, розповів про досягнення громади на території інших старостинських округів, а також поділився планами на майбутнє.

  Почувши про виконану роботу та плани на 2020 рік жителі Бейзимівки  неабияк підтримали Сергія Мельника. Той своєю чергою подякував, привітав усіх жінок з прийдешнім святом 8 Березня та запросив до перегляду святкового концерту.

  До проведення концерту доєднався Вільшанський БК, подарувавши пісенні веселі композиції жителям села Бейзимівки.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь