A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Громада у смутку… В останню путь провели бійця з Бейзимівки

Дата: 12.03.2020 13:49
Кількість переглядів: 4260

  Фото без опису

 12 березня віддали останню шану військовослужбовцю 26-ої артилерійської бригади.


  Леонід Олександрович Стадник народився 5 серпня 1973 року у селі Бейзимівка в родині сільських трудівників. У 1988 році закінчив місцеву 8-річну школу, після якої здобував освіту у Бердичівському ПТУ. За фахом був столяром.

  У 1988 році був призваний до Збройних сил України. За період служби зарекомендував себе з позитивної сторони. У 1993 році звільнився у запас. У 1994 році закінчив курси механізатора  і працював на сільському підприємстві.

  Не був байдужим Леонід Олександрович до подій, які досі відбуваються на сході нашої країни. 20 листопада 2015 року мобілізувався та брав участь у зоні АТО, захищаючи цілісність, незалежність нашої країни та спокій усіх українців. За добросовісну службу був нагороджений відзнаками. У 2016 році повернувся додому і після нетривалої перерви підписав  контракт, де і проходив службу у 26-ій артилерійській бригаді.

  8 листопада 2017 року  по закінченню  контракту звільнився у запас. Леонід Стадник був скромною людиною, про свою участь в АТО майже нічого не розповідав.

  За життя Леонід Олександрович вирізнявся душевністю, щирістю, працьовитістю та справедливістю. Завжди мав повагу від односельців та колег. Неодноразово отримував грамоти та подяки від керівництва підприємства, де працював. Активно брав участь у громадському житті села. Дуже цінував, поважав та любив свою матір Ніну Володимирівну, постійно допомагав та дбав про неї.

 Життя обірвалось раптово… Леоніда спіткала смерть дорогою до лісу, куди той ходив працювати. Смерть не вибирає ні за зростом, ні за характером, ні за віком, ні за особистими якостями…

 Провести в останню путь та віддати останню шану зібрались усі односельці та представники сусідніх сіл громади. Леоніда Стадника поховано на Бейзимівському кладовищі навпроти свого побратима Федора Мельничука, який загинув в АТО у 2016 році.

 Світла пам'ять покійному Герою своєї сім'ї, села та всієї України! Слава Україні та її Героям!

 Колектив Вільшанської сільської ради приносить щирі співчуття рідним з приводу тяжкої, невимовної втрати – сина, брата, дядька.

 Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Розділяємо разом з вами біль втрати, сумуємо та підтримуємо вас у годину скорботи.

 Вічна пам’ять….

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь