Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Творчі обміни досвідом серед учителів громади

Дата: 13.03.2020 10:31
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

   Відбувся семінар на базі Вільшанського ліцею між учителями початкових класів шкіл громади. Досвідом ділились Алла Миколаївна Гопкало – учитель КЗ «Вільшанський ліцей», Валентина Володимирівна Гребінь – учитель Карповецької ЗОШ, Ольга Вікторівна Бородій – учитель Трощанської ЗОШ.

   Першою розпочала Алла Гопкало. Учитель представила епізод уроку нової української школи та приклад проведення ранкового кола. Учениця 1 класу розповіла про свої захоплення, а саме випікання різних смаколиків разом з мамою. На семінар було запрошено зразкового учня 10 класу Данила Стаценка, який розповів свою історію навчання та на власному досвіді продемонстрував що читання книг – це цікаво та надзвичайно важливо.     Десятикласник прочитав дітям гумореску, яку сам написав у третьому класі. Данило у трирічному віці умів читати по складах.

  Далі учні читали різними прийомами слова на закріплення вивченої букви «щ». А також показали використання лего та продемонстрували у роботі технологію «шість цеглинок». У процесі навчання відпочили разом у фізкультхвилинці.

  Валентина Володимирівна Гребінь представила ранкове коло та продовжила заняття з учнями другого класу Карповецької школи. Разом переглянули мультсеріал  про воду з подальшим обговоренням значення води у житті. Діти відпочили у фізкультхвилинці  «Дощик». 

   З дітьми завжди цікавіше та емоційніше проходять заходи різного характеру, зокрема і тематичні семінари.

  Ольга Вікторівна Бородій презентувала урок літературного читання.  Взявши за основу байки Езопа, учитель провела за допомогою інтерактивних технологій заняття, використовуючи прийоми роботи в групах, «Карусель», «Вовк і заєць», читання в особах, кубик «Блума», фішбоун, «Шість капелюхів», гра «Клубочок», стратегія  «Імпатія» та багато інших.  

  На завершення майстер-клас провела  Алла Гопкало на тему «Формування читацької компетентності молодших школярів». 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь