Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Друга трагічна втрата у громаді... У смутку за Героєм Дмитром Бортніком

Дата: 17.03.2020 15:25
Кількість переглядів: 3285

Фото без опису 

Надзвичайно гірка новина втрати громом прогриміла у сім’ї Бортніків з с.Галіївки, всіх тих, хто знав Дмитра Бортніка, усієї України…

  14 березня підступна смерть забрала життя Дмитра під час дорожньо-транспортної пригоди у Лисичанську, на шляху в зону ООС.


  Дуже важко усвідомлювати втрату ще одного патріота…

  Старший лейтенант Дмитро Анатолійович Бортнік, народився 29 квітня 1995 року в м.Чуднів, Житомирської області. У 2016 році закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові. Тоді ж прийшов служити в 30-ту окрему механізовану бригаду імені князя Костянтина Острозького. З 2016 року воював на передових позиціях на сході України. Відразу себе зарекомендував з найкращої сторони, про що свідчать займана ним посада командира взводу роти, а згодом прийняв посаду заступника начальника штабу одного з механізованих батальйонів.
  Дмитро був добряком по життю, постійно допомагав усім, хто потребував. Щирий, товариський, сердечний, відчайдушний, мужній, відкритий, життєлюб за натурою – таким знали Діму не лише рідні, а й по службі. Він вносив у життя військового колективу струмінь енергії та позитиву.
  Він по-справжньому любив та цінував життя, яке відповідало йому прихильність та удачею, та 14 березня став фатальним днем…Фото без опису

  У Дмитра велика, щира та доброзичлива сім’я. У Галіївці зостались у вічній скорботі батьки, молодший брат та близькі родичі, у м.Новоград-Волинський – кохана та любляча дружина, з якою Дмитро нещодавно створив сім’ю.

  Йому було лише 24 роки! Він – протягом останніх років оберігав свою країну на сході. Він – Герой! Тільки починаючи життя – воно обірвалось…  Пам’ять про Дмитра Бортніка залишиться назавжди у серцях кожного, хто був знайомий з цим відважним хлопцем. Його любитимуть та поважатимуть завжди.

  Вільшанська сільська рада висловлює глибоке й щиросердне співчуття родині, яка виховала справжнього патріота та розділяє невимовний біль важкої втрати. Вічна пам’ять та слава Герою!


Господи! Поклади край війні та поверни усіх солдатів живими додому!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь