A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Зібралися і прибрали смітник у Бейзимівці

Дата: 15.04.2020 19:44
Кількість переглядів: 912

  Вільшанською сільською радою організовано щомісячний безкоштовний збір сміття від населення  громади. Зі створенням у кожному селі відповідного місця для сміття, люди почали вивозити його туди. Це вже краще, аніж викинути у лісопосадку чи залишити у придорожній смузі. Але з часом виникла проблем: везти сміття на відповідну для нього ділянку – це добре, але довезти його саме туди – це інша справа. Чомусь не вистачає духу та сил людям доїхати до назначеного місця, а тому викидують все перед сміттєзвалищем, збільшуючи його у масштабі. Таким чином жителі самі собі створюють екологічну загрозу. Маса пластикової тари, обгорток з поліетилену та іншого мотлоху у вітряну погоду невпинно перекочовує ближче до села та заангажовує поблизу поле, де місцеві випасають худобу.

  Нещодавно декілька днів поспіль на смітнику працював грейдер, який підгортував сміття до купи. Проте по всьому полю залишились мерехтіти поліетилен та пластик. Відповідальні та небайдужі жителі села Бейзимівка вийшли на поле поблизу сміттєзвалища та очистили сміттєву локацію власноруч. Адже саме тут їм та, можливо, і тим, хто викидував бездумно сміття, потрібно буде випасати за теплої погоди худобу. Вільшанська сільська рада та окремі жителі села Бейзимівка щиро дякують тим, хто долучився до збирання сміття.

  Тепер в’їзд на сміттєзвалище стороннім суворо заборонено. В.о. старости Бейзимівського старостинського округу Олександр Васильович Гаврилюк встановив інформаційну табличку про заборону вивезення сміття на підлеглу смітнику територію. Нині встановлено штраф.

  Просимо поважати труд інших. Закликаємо жителів, зібране сміття у господарстві виставляти біля своїх домівок наприкінці місяця, який зберуть працівники сільської ради й відвезуть на сміттєзвалище.

  Дотримуйтесь чистоти! Це у ваших інтересах!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь