A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Відбулась нарада освітян

Дата: 18.06.2020 14:06
Кількість переглядів: 834

Фото без опису

  У Вільшанській сільській раді відбулась нарада за участю директорів закладів загальної середньої освіти громади. Нараду проводив начальник відділу освіти, молоді та спорту Ігор Кучмій.  

  У роботі наради взяв участь експерт з охорони праці Чуднівського відділення Фонду соціального страхування України Петро Побігайло, який виступив на тему «Особливості роботи закладів освіти в умовах карантину під час пандемії захворювання на COVID-19».

  Присутні обговорили питання щодо видачі випускникам документів про освіту, інвентаризації підручників, свідоцтв про підвищення кваліфікації педагогічних працівників, виконання ст. 30 Закону України «Про освіту» в частині забезпечення доступу до публічної інформації та документів, забезпечення автоматизації системи управління ЗЗСО, штатних розписів ЗЗСО на наступний навчальний рік тощо.

  У рамках державної програми щодо забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» з керівниками ЗЗСО узгоджено перелік меблів та комп’ютерного обладнання, що планується придбати у цьому році для закладів освіти коштом з державного та місцевого бюджетів.

  Також освітяни погодили форму контракту з педагогічними працівниками, які досягли пенсійного віку, а з директорами КЗ «Вільшанський ліцей», Галіївської, Карповецької та Трощанської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів відповідно до чинного законодавства укладено строкові трудові договори терміном на 6 років. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь