A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Працівники Держпродспоживслужби перевіряють продовольчі магазини громади

Дата: 24.06.2020 16:46
Кількість переглядів: 1162

   

  У закладах роздрібної торгівлі продовольчими товарами на території Вільшанської громади здійснюється позапланове обстеження начальником  відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Чуднівського РУ ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області  Юлією Геннадіївною Цимбалюк, фельдшером санітарним  відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Чуднівського РУ ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Тетяною Юріївною Лещенко,  спільно із лейтенантом Чуднівського відділення поліції Русланом Вікторовичем Яремчуком та спеціалістом з комунікацій Вільшанської сільської ради.   У ході перевірок обстежується дотримання правил протиепідемічних заходів встановлених Головним державним санітарним лікарем України.
  Особливу увагу перевірчий орган звертав на наявність у магазинах дезінфекційних засобів з інструкцією та сертифікацією, правильність використання засобів, дотримання продавцями індивідуального медичного захисту, наявність особистих медичних книжок, дотримання умов продажу відкритих продуктів тощо.
  Під час здійснення позапланових заходів у 4 суб’єктів господарювання виявлено різного роду порушень недотримання належних умов у період карантинних заходів у протидії COVID-19. Також мобільні групи контролю за дотриманням карантинних вимог провели рейди на дотримання карантинних заходів у двох закладах роздрібної продовольчої продукції, де власникам закладів вказано на порушення.
  Перевірки здійснено у трьох закладах торгівлі с.Карпівці, двох – с.Троща, шести – с.Вільшанка та двох – с.Волосівка. Серед закладів, що перевірялися, не виявлено значних порушень у ФОП Псюк Т.О. (магазин «Зодіак» у селі Карпівці) та ФОП Кидисюк М.М. (кав’ярня у с.Вільшанка).
  Такого роду обстеження не є одноразовими, оскільки під час карантину треба жорсткіше ставитися до тих, хто не сприяє захисту населення від епідемії поширенню коронавірусної інфекції.


 Бережімо здоров’я! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь