A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Повертаємось до теми вкраденої огорожі у с.Бейзимівка

Дата: 31.07.2020 17:14
Кількість переглядів: 1595


Шановні жителі с.Бейзимівка, шановна громадо!

Фото без опису
Вимушені повернутись до ситуації, яка склалась 28 квітня цього року, коли місцевий підприємець с.Бейзимівка самовільно розпорядився майном, яке належить Бейзимівському старостинському округу Вільшанської ОТГ  (читати ТУТ).
  На сьогодні ця тема бурхливо поза рамками культури та людяності обговорюється на теренах громадської фейсбук-сторінки.  Своєю чергою Вільшанська сільська рада  не долучається до нецензурних обговорень, адже має власне бачення цієї ситуації.
  Оскільки інцидент стався на території колишньої школи у с.Бейзимівка, а нині – приміщення старостинського округу, поза увагою не залишився голова Вільшанської ОТГ Сергій Мельник, який звернувся до правоохоронних органів для встановлення усіх деталей ситуації та розслідування неправомірної дії підприємця с.Бейзимівка. Від моменту вчинення злочину і до нині, підприємець відмовляється повертати викрадену металеву огорожу (понад 60 м), а також вимагає документального підтвердження від керівника громади на належність огорожі саме Вільшанській сільській раді.
  Зауважимо, що вище згадувана огорожа перейшла у комунальну власність Бейзимівської сільської ради (тепер – старостинський округ Вільшанської ОТГ) згідно з актом приймання-передачі від 04.12.2017 року, який підписано між відділом освіти Чуднівської райдержадміністрації та Бейзимівською сільською радою (інвентарний номер огорожі 10310194).

  Цікавить риторичне питання: яка документальна вага наборів інструментів та електроінструментів, яких налічується загалом понад 60 одиниць, що продемонструвала в аматорському відео на одному із популярних сторінок мережі інтернет авторка? Ми НЕ стверджуємо, але, можливо, доля інструментів аналогічна славнозвісній огорожі?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь