Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Зустрілися з громадою Маловолицької сільської ради

Дата: 07.08.2020 14:56
Кількість переглядів: 756

 

Фото без опису
  7 серпня голова Вільшанської сільської ради провів збори з жителями сіл Мала Волиця та Дібрівка.

  Маловолицька сільська рада мала складну ситуацію в плані невизначеності, до якої із громад приєднатись. Проте взимку теперішнього року вирішено ситуацію перспективним планом формуванню територій громад Житомирської області, згідно з яким територія Маловолицької сільської ради входитиме до складу Вільшанської об’єднаної територіальної громади.
  Сьогодні уже вдруге голова Вільшанської ОТГ Сергій Мельник зустрічається з жителями Маловолицької сільської ради. На зустріч приїхав зі своїми колегами – в.о. старост сіл громади. Спершу керівник провів збори у приміщенні колишньої школи із громадою Малої Волиці, потім – у Дібрівському сільському клубі з тамтешніми жителями. Вступним словом привітала Мая Анатоліївна Гонишнюк, продовжив Сергій Мельник. Керівник громади розповів принцип роботи Вільшанської сільської ради, познайомив з майбутніми колегами – в.о. старостами –, акцентував увагу присутніх на ефективних прийомах, які використовує в органах місцевого самоврядування протягом років. Голова детально розповідав про кожен крок громади, згадував історію її створення та пройдений шлях. Закликав до спільної роботи задля покращення майбутнього навіть таких малонаселених та віддалених сіл, як М.Волиця та Дібрівка, котрі не мають вагомої фінансової підтримки з боку підприємств.
  У теперішній час все менше зустрічається на шляху доброзичливі та щирі люди. Але це не про зустріч з громадою Маловолицької сільської ради, адже тут люди налаштовані до змін позитивно. Вони щиро входили у діалог з Сергієм Мельником, ставили наболілі для села запитання, цікавились, відкрито ділились думками, і що найголовніше – у зустрічі не було місця для злоби та невдоволень. Вдвічі приємніше працювати, коли збори відбуваються саме так: хоч і у скромних приміщеннях та із щирістю й ввічливістю.Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь