Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Закладам освіти громади закуплено безконтактні термометри

Дата: 11.08.2020 14:46
Кількість переглядів: 717

Фото без опису
   Заклади освіти громади відновлюють роботу після тривалого перебування на карантині у зв'язку з поширенням COVID-19. Заклади дошкільної освіти запрацюють з 20 серпня 2020 року, а ліцей та школи – з 1 вересня 2020 року. На вимогу МОЗ, для відновлення роботи навчальних закладів та дитячих садочків громади потрібно створити максимально безпечні умови для вихованців, учнів та працівників. Тому першим кроком є забезпечення закладів освіти засобами дезінфекції, засобами індивудуального захисту та безконтактними термометрами. У чотири садочки, три школи та у ліцей придбано 8 безконтактних термометрів, закупівля яких здійснювалась на офіційному порталі ProZorro. Ціна одного термометра складає 1200 грн. Також замовлено комплекти деззасобів для кожного закладу освіти Вільшанської громади.
  Робота закладів освіти відновлюється й навчальний рік 2020-2021 проходитиме у звичайному режимі з дотриманням рекомендацій МОЗ в період адаптивного карантину. Але у випадку погіршення епідемічної ситуації у нашому регіоні можуть вноситись зміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь