A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

ФАП у Галіївці переїздить

Дата: 26.08.2020 17:13
Кількість переглядів: 749

  Нещодавно у Галіївському старостинському окрузі виникла проблема з розміщенням ФАПу, який донедавна знаходився на території приватної власності ТОВ «Фаворит».

  ФАП – це те місце, куди постійно приходять люди та без якого у сільській місцевості просто неможливо. Тому керівником Вільшанської громади Сергієм Мельником спільно із в.о. старости Йосипом Козлюком прийнято рішення розмістити ФАП у нинішньому приміщенні Галіївського старостинського округу. Саме таке рішення стане найкращим для жителів Галіївки, оскільки відтепер фельдшерський пункт знаходитиметься у центрі села.  

  Наразі триває облаштування приміщення ФАПу.  Для повноцінного його функціонування потрібно створити належні умови: підвищити рівень освітлення, провести воду, змонтувати каналізацію тощо. Першим ділом розпочали облаштування каналізації. Голова громади Сергій Мельник звернувся за допомогою до підприємця села Вільшанка Олександра Мельника, який надав бетонні кільця для каналізації, власним транспортом доставив матеріал у Галіївку та разом зі своїми працівниками здійснили їх монтаж.

  Керівництво Вільшанської сільської ради та колектив Галіївського старостинського округу щиро дякують Олександру Мельнику за небайдужість та чуйність до проблем Вільшанської громади! Ми вдячні, що власними зусиллями допомогли розв’язати наше питання!


  Разом із ФАПом переїздить і відділення зв’язку, яке також розміститься поряд.

 Приміщення старостинського округу разом із його колективом, своєю чергою, розмістяться за іншою адресою – тимчасово у приміщенні сільського клубу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь