A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Відгомін святкування Дня Незалежності Держави у Бейзимівці

Дата: 27.08.2020 15:09
Кількість переглядів: 707

 Фото без опису

  У ці останні дні літа поряд стоять два головні свята нашої країни –  День Державного Прапора і День Незалежності України. Цьогоріч ми святкували 29-ту річницю Незалежності вільної та соборної України.

  Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і, зрозуміло, відважними, мудрими, талановитими людьми. Це та земля, де ми народилися і живемо, де живуть наші батьки, де жили наші предки, де вирувала кров наших дідів, та і в наш час уже 6 років ллється кров і гинуть захисники незалежної країни.

  Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу і чорної йому зради. Але яка велика віра у нашу країну, наш народ! В Україні завжди були і є люди сміливі, свідомі, ті, які готові боротися за справедливість, ті, які у найважчих умовах, до останнього, виборюють благородну ціль. Є і в нашому краї багато людей, котрі віддали своє життя за краще майбутнє, допомогли усвідомити багатьом людям, що таке патріотизм і те, що за себе і свою державу потрібно боротися, бо вона того варта. І наші земляки Мельничук Федір та Стадник Леонід – справжні патріоти своєї України. Вони, відстоюючи незалежність та суверенітет країни на сході, своїм прикладом й вчинками донесли нам віру в незалежну державу та залишили добру пам'ять про себе. Хоча й по-різному склалася їх доля: одному судилося загинути від снайперської кулі на передовій, а другого життя обірвалось трагічно, у рідному селі, після повернення з ООС. У переддень державного свята у Бейзимівці проведено вшанування пам’яті наших героїв-земляків, які віддали життя, захищаючи нашу свободу, цілісність і суверенітет країни та були гідними патріотами й захисниками України. Ми запросили матерів та рідних загиблих та на урочистому заході поділились спогадами про їхніх синів. Дітьми, в цей день, у знак глибокої вдячності відвазі, силі духу і стійкості наших славних земляків покладено квіти до пам‘ятного знака та місця їх поховання. Щира вдячність і шана нашим патріотам. Вічна пам'ять. Хай буде мир на усій землі! 

Алла Гопяк, 

бібліотекар (с.Бейзимівка)

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь