A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Дякуємо підприємцям за допомогу!

Дата: 07.09.2020 10:53
Кількість переглядів: 372

  Робота у Вільшанській громаді не зупиняється. Результативну роботу добре видно. Це не лише роботи з документами та прийом громадян (так звані внутрішні й невідчутні роботи для жителів громади), а й проведення благоустрою, ремонти доріг, забезпечення функціонування роботи освіти та культури, переговори, у ході яких залучаємо інвесторів та багато іншого.

  Ми підтримуємо місцевих фізичних осіб, які, своєю чергою, підтримують у потрібний момент нас. Вільшанська сільська рада не припиняла роботи у період карантину з посиленими обмеженнями. У цей період ми виконували малозатратні роботи своїми силами та планували більш масштабні. Зрозуміло, що у карантинний період місцеві підприємства не працювали, відповідно доходу вони не мали й на сплату податків мали канікули. Та коли поступово їх діяльність починала відновлюватись, переважна більшість фізичних осіб жодного разу не відмовили у допомозі.

 Дякуємо за підтримку Ігорю Ходаку, Тетяні Халімон, Наталії Чириці, Івану Підгрушному, Олександру Кучерявому за багаторазову фінансову підтримку, Борису Халмірзаєву за надану тротуарну плитку для укладання у зупинках у с. Вільшанка, Івану Пивовару – за допомогу у накритті альтанок металопрофілем у Бейзимівській зоні відпочинку, Олександру Мельнику – за бетонні каналізаційні кільця у кількості три штуки для облаштування каналізаційної системи у с.Галіївка  (у новому приміщенні ФАПу) та допомогу в установці, Олександру Ткачуку – за експлуатацію техніки для потреб благоустрою громади, Миколі Сердюку за неодноразову допомогу у наданні будівельних матеріалів, Юрію Жуку неодноразове надання  деревного матеріалу,  а також дякуємо небайдужим жителям громади Олексію Мельнику, Юрію Мельнику, Олександру Петрику, Михайлу Шовтюку та усім і кожному, хто небайдужий до допомоги. Дякуємо за вашу благодійну співпрацю!

  Вільшанська сільська рада щиро вітає фізичних осіб із професійним святом –

Днем підприємця! 

Бажаємо підкорювати світ бізнесу з колишнім завзяттям, перемагати конкурентів і легко знаходити вірних партнерів та союзників! Нехай ризики обнуляються, а доходи ростуть без зупинок! Зичимо безупинної, плідної та прибуткової праці. Зростання та розвитку вашому бізнесу!

 Приємно, що є взаємодія у місцевого органу самоврядування з підприємствами. Допомога – це не завжди десятки тисяч гривень. Допомога може бути незначною для підприємця, але вагомою для громади загалом. Так, фінансова підтримка важлива, але так само важливими є  матеріали, які надають безоплатно підприємці, фізична допомога, та, навіть, часто порада.

  Руку допомоги подасть не кожен, та ми безмежно цінуємо тих, хто не ховає її при нагоді.

 Шановні підприємці, фізичні особи Вільшанської громади! Коли ви працюєте – ми працюємо разом з вами! Успіхів кожному та добробуту!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь