Вільшанська сільська рада
Вільшанська сільська рада Житомирського району Житомирської області

Юний талант та гордість Вільшанської громади

Дата: 23.09.2020 15:25
Кількість переглядів: 2267

 Фото без опису
 Злата Скаскова –  юна жителька с.Вільшанка, учениця 4-А класу КЗ «Вільшанський ліцей». У свої 10 років має унікальні здібності до співу.
 Дівчинка почала співати  ще у 4-річному віці. Її батьки тішились, що дівчинка захоплюється співом з раннього віку.  Перший виступ відбувся на святковому ранці у дитячому садочку. Злата згадує цей виступ з гумором: «Це був по правді дитячий виступ, адже я співала не попадаючи у ритмі ноти, проте присутні були захоплені моїм співом.»
   Вперше, на великій для дівчинки сцені, Злата виступила у м.Чуднів на концерті до Дня Незалежності. Виступ шестирічної був дорослим, адже її спів супроводжували бек-вокалістки, а також доповнювала танцпідтримка. У цьому ж віці дівчинка розпочала навчання у районній музичній школі, де опановує тонкощі гри на піаніно.
Злата постійно бере участь у різнорівневих концертах. Минулого року їй поталанило виступити на сцені Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас» ім.В.Шинкарука.
   Виступаючи на концерті до Дня села Вільшанка Злату помітили запрошені на свято гості – подружжя заслужених артистів України Яніна та Олександр Яремчуки, які запросили юний талант на навчання у власну вокальну студію у м.Житомир.
  Цьогоріч дівчинка взяла участь у першому для неї масштабному гала-концерті «Зірочко, засвітись», де здобула перемогу. А цими днями стала конкурсанткою І Міжнародного дитячого фестиваль-конкурсу мистецтв «The great junior festival 2020», який відбувся у м.Києві, та здобула друге місце.
  Підтримка Злати – це мама Світлана та бабуся Галина Леонідівна, саме вони супроводжують дівчинку на концерти та конкурси.
  Нині спів для Злати – це хобі та у майбутньому вона планує освоювати серйозні професії, але мрію – стати відомою співачкою – не полишає. Дівчинка у своїх 10 рочків, окрім того, що талановита, ще й дуже розумна, вихована, товариська, відкрита і приємна у спілкуванні.
 Керівництво Вільшанської сільської ради вітає Злату з призовим місцем у фестивалі-конкурсі та бажає гарної долі, здійснення заповітної мрії й ніколи не забувати малої Батьківщини, бути гордістю для своєї родини, всієї громади та України! Окремо вислювлюється подяка батькам Злати, які підтримують та розвивають талант дівчинки.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь